Kanskje har du vært i en situasjon hvor det har vært nødvendig å søke om kortsiktig finansiering. Det er ikke noe feil i å trenge finansiering, men problemer oppstår gjerne først om:

 • Inntektene dine blir redusert, og lånene blir uhåndterlige
 • Gjelden blir større hver eneste måned
 • Ett forbrukslån blir til flere

Du er ikke alene, og det finnes mulige løsninger. Ved å samle lån og kreditter i et Eika Smålån vil du kunne få god oversikt og kontroll. Ta kontakt med banken din for å diskutere mulige løsninger, eller prøv ut vår søknad for å se hvor mye du kan spare.

Samle lån og spar penger

Det er fort gjort å miste oversikten om du har flere forbrukslån med ulike forfallsdatoer. Husk at du alltid kan komme til oss for en rådgiversamtale. Som din lokale bank kjenner vi deg godt – kanskje har du boliglån og forsikringer hos oss fra før – og vi vet ofte hva som vil være lurt i din situasjon. Løsningen vil i mange tilfeller være å samle lånene dine i ett enkelt lån. Du som har ledig sikkerhet i boligen din, kan bake det inn i boliglånet. Husk bare at det lønner seg å nedbetale fortere, og at det kan bli dyrere dersom du nedbetaler smågjeld over, for eksempel, 25 år.

Nå er det ekstra viktig å ta vare på økonomien sin. 

Eika Smålån er vårt tilbud til deg som vil refinansiere forbrukslån og kredittkortgjeld i et lån uten sikkerhet. Et lån uten sikkerhet betyr at vi ikke tar sikkerhet i din bolig eller andre ting du eier. Et usikret lån er noe dyrere enn et sikret lån, men kan være en fornuftig løsning dersom de lånene du ønsker å refinansiere har høyere rente. Ved å samle alt på én plass vil du:

 1. Spare penger
  Vi tilbyr lav etableringskostnad og en av markedets laveste renter. Lavere terminkostnader og gebyrer gjør at de månedlige utgiftene synker, og du kan velge å betale ned lånet raskere.
 2. Få bedre oversikt
  Med all gjeld samlet hos oss har du én dato, én sum og én bank å forholde deg til. Det gjør det lettere å planlegge hverdagen og ha kontroll på økonomien.

Slik søker du om refinansiering

 1. Fyll ut søknaden og send inn
  Opplysningene du legger inn i kalkulatoren tas med videre til søknadskjemaet.
 2. Få tilbud
  Blir søknaden din godkjent, får du et tilbud om finansiering rett etter innsending. Tilbudet har en varighet på 30 dager.
 3. Signer lånedokumentene med BankID
  Du kan også signere med BankID på mobil.
 4. Vi utbetaler og ordner opp for deg
Sjekk pris og søk om Eika Smålån her