Innhold

Boliglån for unge

Er du under 34 år får du ekstra gunstige betingelser på lån til bolig. Du får bankens laveste boliglånsrente, og det er ingen etableringsgebyrer.

Billån

Søk lån på nett og få svar innen 24 timer. Vi tar pant i bilen, og du kan signere alle dokumentene med BankID. Har du ikke bestemt deg for en spesifikk bil, kan du også søke om lånebevis

MC / ATV / Scooterlån

Søk lån på nett og få svar innen 24 timer. Vi tar pant i objektet, og du signerer alle dokumentene med BankID. Har du ikke bestemt deg for et spesifikt objekt, kan du også søke om finansieringsbevis.

Debetkort

Som ung kunde i Totens Sparebank har du gratis kortbruk i hele Norge. Du har gratis uttak fra minibank i hele landet, og betaler ingen gebyrer for varekjøp. Årsgebyr tilkommer, se prislisten.

Vi tilbyr flere ulike typer Visakort til ulike aldersgrupper. Debetkort må bestilles i banken, husk å ta med pass som legitimasjon. De yngste aldersgruppene har tilpassede debetkort uten alle funksjoner som et fullverdig Visakort har, slik at det skal være trygt å bruke. Du kan også designe ditt eget visakort.

Kredittkort

Lei bil litt tryggere med kredittkort - Å parkere på gaten kan være rene risikosporten. Mange som leier bil opplever å få skader de ikke selv er skyld i. Bestill kredittkort innen 30. juni og få med 12 mnd. egenandelsforsikring!

Bilforsikring

Hos oss får ungdom en ekstra gunstig bilforsikring. Vi gir deg 50 prosent startbonus når du er førstegangseier av privat bil.

En annen fordel du som ungdom får hos oss er at vi tilbakebetaler 
5.000 kroner dersom du har kjøpt bilforsikring før fylte 23 år hos oss, og kjører skadefritt i 5 år.

Innboforsikring

 • Erstatter skade på tingene dine ved brann, vann og tyveri.
 • Erstatter dine utgifter, dersom du må bo utenfor hjemmet grunnet skade.
 • Inkluderer ID-tyveri. 

Kjøper du forsikring på nett, får du 10 prosent rabatt.

Reiseforsikring

 • Forsikringen gjelder både ferie og jobbreiser inntil 60 dager.
 • Ulykkes- og avbestillingsforsikring er inkludert.
 • Dekker hjemtransport og behandlingsutgifter ved sykdom og ulykke.

Kjøper du forsikring på nett, får du 10 prosent rabatt.

BSU - Boligsparing for unge

BSU er et svært gunstig spareprodukt som gjør veien til egen bolig kortere. Du får bankens beste innskuddsrente, skattefradrag og ekstra gunstige lånevilkår den dagen du skal kjøpe bolig.

Med boligsparing for unge kan du spare inntil 25.000 kroner i året og inntil 300.000 kroner totalt i løpet av spareperioden. Årlig skattefradrag for maksimalt innskudd er 5.000 kroner.

 • Du kan spare med BSU til og med det året du fyller 33 år.
 • Du binder deg ikke til fast sparing.
 • Du får bankens beste rente på innskudd.
 • Kan brukes til kjøp av bolig eller til nedbetaling av lån på bolig.
 • Ektefeller og samboere kan opprette hver sin BSU-konto.
Kontakt banken for å opprette BSU-konto. 

Spare i fond

Sett pengene i arbeid for deg! Sparing i fond gir vanligvis bedre avkastning enn tradisjonell banksparing. Usikker på valg av fond? Prøv vår sparekalkulator for hjelp til å velge.